Najnovšie recenzie zo sekcie Hamaky
- kvalitný materiál
- kvalitné pribalené lanká na priviazanie k stromu
Používame hamak Basic aj drahšiu verziu. Rozdiel v cene je skôr v neprospech tohto Basic variantu. Drahší hamak má v dodávke karabiny aj pásy na upevnenie na strom a transportný obal. Na druhej strane na príležitostné použitie na dovolenke úplne postačuje pre jednu osobu.
- Kvalitný vyrobok
Proste celta od DD HAMMOCKS. Jedna z naj na trhu. Tam nie je čo dodať.
- nízka váha
- vysoká nosnosť
- Ľahká, skladná, popruhy aj s karabínami v balení
- Hammak, praktický, ľahký a pekne dizajnovaný.
Perfektny8
Tovar prišiel veľmi rýchlo, bol krásne zabalený, popis bol perfektný, sieť bezchybná, proste - super.:):):)
- Uchytenie na karimatku
- Mala hamaka na veci
- Biela vnútorná časť hamaky
Z hammakom som spokojný zatiaľ ale nemal som tu česť ho vyskúšať naplno v priebehu niekoľkých dní vo voľnej prírode čo sa týka farby Kojot Brown som spokojný je pekná zemitá a čo sa týka kvality som tiež spokojný
To už iná kvalita nie ako tie LIDLOVE sieťky.
super , odporúčam
- ľahký, spratný
- obal je možné využiť ako vankúš
- dodáva sa bez šnúr - na zavesenie je potrebné si pridať nejakú vlastnú
- Kvalita produktu
Zatiaľ použitý len raz, ale veľká spokojnosť. Nezaberie ani veľa miesta v batohu. Akurát, čo ma nemilo prekvapilo bolo, že k nemu neboli žiadne šnúrky na upevnenie. Kto nemá skúsenosť ako ja, tak ho to môže ozaj zaskočiť. Niektoré hamaky tie šnúrky majú.
- Výborné spanie.
- Priestranná, kvalitná,v balení pásky a karabína.
Kvalitné materiálové prevedenie, príjemné na dotyk, je vidno že značka má za sebou odskúšané roky. Jednoduchá inštalácia aj spätné balenie. Som max spokojný, ako aj s rýchlou dodávkou tovaru. Ďakujem Adamsport
Kvalitný hamak, spratný v peknom balení. Inštaláciu a balenie majú parádne vymyslené. Mávam ho často v batohu aj na kratších túrach, keď nájdem vhodné miesto, rozbalím/zbalím za minútu a už len odháňam turistov, nech mi nelezú do hamaku, nech si sedia na zemi. :)
- Vysoko kvalitný, značkový hamak
- Silný nylón
- Výber z veľkého množstva farieb
- Kompatibilný s mnohými doplnkami, ktoré môžete k hamaku dokúpiť
- Návod na správne natiahnutie hamaku
- Stávate sa súčasťou klanu zakúpením produktu
- Niekto vidí nevýhodu v oceľových hákoch na prichytenie lebo im neverí. Ja osobne som nikdy s nimi problém nemal.
Veľmi odporúčam tento produkt.